Despre noi

Pensiunea Andra – Cazare Delta Dunarii Mahmudia. Amplasata in Mahmudia (aproximativ 250 m distanta de bratul Sf. Gheorghe ) si la 32 km de orasul Tulcea, Pensiunea Andra va asteapta intr-o ambianta linistita pentru a petrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi dar si in interes de business.

FACILITATI

Team-building-uri de succes, petreceri private, luna de miere, vacante tematice, partide de pescuit, birdwatching, water safari, gastronomie pescareasca si multe altele sunt reunite sub cupola vacantelor memorabile organizate de staff-ul  profesionist al pensiunii noastre care, nu se limiteaza a fi, ca multe altele, doar o “unitate de cazare de 4 stele”.

Team Building

Piscina

Mancaruri pescaresti

  • Locatie de exceptie,proprietari cu exigente inalte,mai ales cu ei însisi,calm,eleganta si promptitudine pentru orice solicitare!Pensiunea Andra,ca acasa!

    Elena Caraiani

  • Daca Delta in sine este o destinatie turistica, Pensiunea Andra este tot ceea ce poti sa iti doresti mai bun in acest paradis natural.Recomand si voi reveni cu siguranta!

    Georgiana Adam

  • Daca voiai sa ajungi in Delta si nu ai facut-o de frica tantarilor,pot sa va linistesc: la Pensiunea Andra nu exista tantari! Totul a fost la superlativ!Multumiri!

    Adina Iamandi

Restaurant

Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea !

Intre “check-in” si “check-out” exista o sumedenie de activitati si posibilitati de a petrece o vacanta, un sejur, o sarbatoare, un business meeting. Cu pregatirea si experienta noastra in domeniul ospitalitatii venim in intampinarea dumneavoastra, dragi turisti, prin servicii diversificate si de calitate, activitati orientate si dedicate, investitii corespunzatoare clasificarii de 4 stele, pentru a da un sens real, formulei de intampinare:

“Bine ati venit la Pensiunea Andra! “

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso